De Prinses Margrietschool

Antigoneschouw 12

Zoetermeer


CONTACTGEGEVENS

Antigoneschouw 12
2726 KE Zoetermeer
079 331 5443

 

 

Ontwerp: Heleen Eshuis (In het Wild)

Omschrijving van het plein:

Het kleuterplein werd tot een groene, avontuurlijke oase verbouwd. De jongste kinderen kunnen hier ontdekkend leren! Zo is er speciale aandacht voor water; van regenwater die in een ton wordt opgevangen tot water uit een pomp die door een mooie waterbaan loopt met keien. Hier kan je bootjes maken van takjes, blaadjes en karton. Wat drijft het langst? Ook kan je op dit plein je energie kwijt; klimrotsen, heuvels, trappen en hadden we het fietsparcours al genoemd? Voor de bovenbouw een heerlijke plek om te chillen en volop te zwaaien.....

Moestuin: Ja, aanwezig in bakken. 1x per week gaan kinderen de moestuin verzorgen. Snoepen van de radijsjes..

Onderhoud: Grotendeels door de kinderen, het team en de ouders. 1 x per kwartaal komen ouders bijeen voor het groene plein onderhoud.

Omschrijving van het plein:
Het kleuterplein wordt tot een groene, avontuurlijke oase verbouwd. De jongste kinderen kunnen hier ontdekkend leren! Zo is er speciale aandacht voor water; van regenwater die in een ton wordt opgevangen tot water uit een pomp die door een mooie waterbaan loopt met keien. Hier kan je bootjes maken van takjes, blaadjes en karton. Wat drijft het langst?

Ook kan je op dit plein je energie kwijt; klimrotsen, heuvels, trappen en hadden we het fietsparcour al genoemd?

Voor de bovenbouw een heerlijke plek om te chillen en volop te zwaaien.....

Moestuin:
Ja, aanwezig in bakken. 1x per week gaan kinderen de moestuin verzorgen. Snoepen van de radijsjes..

Onderhoud:
Grotendeels door de kinderen, het team en de ouders. 1 x per kwartaal komen ouders bijeen voor het groene plein onderhoud.


« overzicht groene schoolpleinen